Club Sandwich
Ingredienser
4 port
2 kycklingfiléer, ca 300 g
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
smör
1 pkt bacon, 140 g
2 tomater
12 skivor formbröd
2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche tomat&basilika
sallad
Gör så här
Banka ut kycklingfiléerna något. Salta och peppra och stek dem i smör i en stekpanna, ca 6 min per sida. Dela baconskivorna och knaperstek dem. Låt rinna av på hushållspapper. Skär kyckling och tomater i tunna skivor. Rosta bröden lätt och låt dem svalna. Bred crème fraiche på brödskivorna. Lägg ihop bröden tre och tre med sallad, kyckling, bacon och tomat emellan. Pressa ihop bröden och dela dem på diagonalen till trekanter. Stick i tandpetare. Servera med t ex rädisor och oliver.
Hemlig underjordisk stuga byggs i skogen