Ingredienser: 2 burkar Tonfisk i vatten ½ påse Grönsaksblandning, ärtor/majs/paprika
2 Isbergssallad
1 Gurka
6 körsbärstomater
Tyrolersås:
4 dl Gräddfil eller creme fraiche
1-1 ½ dl ketchup
3-4 msk majonäs
1-2 dl grädde
Salt
Peppar
Gor_sa_har: Hacka isbergssalladen, skär gurkan och tomaterna. Blanda i salladsingredienserna i en salladskål. Häll av tonfisken och blanda ner den i salladen. Om man vill kan man hacka i ett äpple och piffa upp salladen med.
Tyrolersås:
Häll gräddfilen eller creme fraichen i en skål. Rör ned ketchup, majonäs.
Vispa grädden lite för hand så den blir lite tjock, och rör ned den i gräddfilsblandningen. Salta och peppra lite efter smak
(Inskickad av Matfarbron)
Den antika staden som bemästrade vatten