Portioner: 4
Ingredienser:
400 gram Barilla Tagliatelle
500 gram lövbiff
1 vitlöksklyfta
10 st champinjoner
2 msk smör
2 msk vetemjöl
2,5 dl buljong
1 dl matlagningsgrädde
2 tsk soja
1,5 msk senap, fransk
0,5 tsk dragon
salt och peppar, efter smak
Gör så här:
Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjonerna. Fräs vitlöken gyllenbrun i smöret.
Lägg sedan ner kött och svamp och låt det fräsa någon minut. Strö över vetemjöl och rör om, tillsätt sedan buljong, grädde, senap, soja och dragon. Låt det puttra i ca. 5 min. Smaka av med salt och peppar.
Koka under tiden fyra portioner Barilla Tagliatelle.
Lägg pastan på en tallrik. Häll såsen på.
Servera gärna med en grönsallad. Dekorerat med färsk timjan och några rödbetschips. (insänt av Veronika)
Galet musikinstrument