Ingredienser
Portioner: 4
600 g entrecôte (skivor eller helt kött)
1/4 vitkålshuvud
1 fänkål
1 blomkål
1 broccoli
1 hel solovitlök (eller 3-4 vitlöksklyftor)
2 rödlökar
2-3 chilifrukter (t ex spansk peppar)
150 g sockerärter (eller andra gröna bönor)
1/2 dl ostronsås
3 msk asiatisk fisksås
salladslök och körsbärstomater till garnering
salt
rapsolja till stekning
Gör så här: Skär köttet i 1/2–1 cm tjocka strimlor. Ansa vitkål, fänkål, blomkål och broccoli. Hacka grovt eller dela i små buketter. Skala och finhacka vitlöken. Skala och grovhacka rödlöken. Kärna ur och finhacka chilin. Stek grönsakerna i omgångar i en stor stekpanna med olja. Lägg åt sidan. Fräs kött, lök och chili i olja på hög värme, ca 2 minuter. Tillsätt grönsakerna, sockerärter, ostronsås och fisksås. Fräs i ca 3 minuter. Smaka av med salt. Dekorera med salladslök skuren på längden samt tomathalvor. (Insänt av Linda)
Miljardärsrädslan enligt Pardis Parker