Matig och väldoftande köttgryta, serveras gärna till pasta eller couscous.
Ingredienser
4 port
400 g fläskfilé
smör
1/2 tsk salt
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1/2 aubergine, ca 150 g
1 röd paprika
1 dl vatten
2 dl Crème fraiche
Tomat&basilika
1 dl kokta stora
vita bönor
Gör så här
Skär köttet i bitar och stek i smör i en gryta. Salta och ta upp köttet. Skala och hacka lök och vitlök. Skär aubergine i bitar. Kärna ur och strimla paprikan. Fräs lök, vitlök, aubergine och paprika i smör. Lägg ner köttet, häll på vatten och crème fraiche. Låt koka ihop. Tillsätt bönor, låt det bli varmt. Servera grytan till couscous eller pasta.
(Insänt av Jimmy)
Miljardärsrädslan enligt Pardis Parker