fredag 20 april 2018

Family

15/9 2017 02:00

Härlig chokladdröm med körsbär

Härlig chokladdröm med körsbär
Ingredienser:
150 gram  Milda mat och bakmargarin
3 dl  socker
1 dl  kakao
2 tsk  vaniljsocker
2 st  ägg
1,5 dl  vetemjöl
100 gram  pecannötter
100 gram  körsbär, - 200 g
0,5 dl  socker
GB Gräddglass Krämig Choklad

Tillagning:
1. Sätt ugnen på 175° C.

2. Smält margarinet i en kastrull, tillsätt socker, kakao och vaniljsocker.

3. Drag bort från värmen, tillsätt äggen ett i taget.

4. Grovhacka nötterna och blanda ihop med mjölet och vänd ner i smeten.

5. Häll i en smord liten springform (löstagbara kanter) eller en aluminiumform.

6. Grädda 15-20 minuter, låt vila 1 timme innan servering, det ska vara en krämig kaka.

7. Kärna ur körsbären, lägg i en kastrull, häll på sockret och låt koka ihop snabbt. (red ev. såsen med lite maizenastärkelse och vatten)

8. Servera körsbären med chokladkakan och glassen

 

Bookmark and Share

Igår 02:00 Orientalisk currywrap


18/4 02:00 Auberginedipp


17/4 02:00 Indiska köttbullar


16/4 02:00 Quesadilla med Keso+ fiber


15/4 02:00 Ugnsstekta grönsaker i grönkålspesto


14/4 02:00 Marinerade revbensspjäll


13/4 02:00 Sydstatsfilé med sötpotatis


12/4 02:00 Fiskspett med italienskt smör.


11/4 02:00 Yoghurt panna cotta


10/4 02:00 Franska örtfärsbiffar


9/4 02:00 Wrap med tonfisk och kikärtor


8/4 02:00 Apelsin- och timjanfisk


7/4 02:00 Avocadosås


6/4 02:00 Kolapaj med röda vinbär


5/4 02:00 Ägg- och räksallad


4/4 02:00 Jordgubbar i juicegelé


3/4 02:00 Hot biff wok


2/4 02:00 Jordnötssås


1/4 02:00 Fiskwok med ingefära


31/3 02:00 Chilimarinerad karré med jordnötssås


30/3 02:00 Asiatisk lax


29/3 02:00 Grekisk sallad på en pinne


28/3 02:00 Grekisk sallad


27/3 02:00 Grekisk kaviardipp


26/3 02:00 Fransk potatissallad med kronärtskock


25/3 01:00 God röra med KESO® cottage cheese


24/3 01:00 Clubsandwich med grillad kyckling och


23/3 01:00 Cool ”ostkaka” med sting


22/3 01:00 Biff béarnaise


21/3 01:00 Bakade tomater i olivsås


20/3 01:00 Fisk à la Provence


19/3 01:00 Lammfärsbiffar med bulgursallad och f


18/3 01:00 Punschgratinerade jordgubbar


17/3 01:00 Daimglass med marshmallows


16/3 01:00 Primörlåda med skinka


15/3 01:00 Citronmarinerade jordgubbar och melon


14/3 01:00 Italiensk fiskboll


13/3 01:00 Rosa chokladmousse


12/3 01:00 Vego osso buco med gremolata


11/3 01:00 Örtsoppa med vitlöksgrädde


10/3 01:00 Grillade grönsaker med couscous och ä


9/3 01:00 Flädergratinerade jordgubbar


8/3 01:00 Indisk grönsakspytt


7/3 01:00 Paprikakorv


6/3 01:00 Amerikanska kuvertbröd


5/3 01:00 Knäckbräck


4/3 01:00 Pastassallad med pestosmak


3/3 01:00 Smörkola


2/3 01:00 Melonsallad med ingefärssås


1/3 01:00 Medelhavsgryta


Flera nyheter

ANNONS

ANNONS
ANNONS