Gott kött med en underbar och uppfriskande sallad. Servera gärna med god sås eller krämig dressing.
Ingredienser (fyra portioner):
4 skivor utskuren biff, ca 500 g
smör-&rapsolja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
3 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
3 dl couscous
8 salladslökar
1 knippa rädisor
150 g sockerärter
1 dl hackade färska örtkryddor
3 dl Mild citronsås
Följ dessa steg:
Pensla köttet med smör-&rapsolja, salta och peppra. Koka upp vatten och buljongtärning. Lägg i couscous och dra kastrullen åt sidan. Lägg på lock och låt stå ca 5 min. Skär salladslöken i ca 3 cm långa bitar och dela rädisorna i halvor. Fräs grönsakerna i smör&rapsolja och rör ner tillsammans med örter i couscousen. Grilla biffarna över glöd eller i panna. Värm såsen under omrörning. Servera såsen till köttet och couscoussalladen.
(FL-Net)
Miljardärsrädslan enligt Pardis Parker