tisdag 25 juli 2017

Family

13/1 01:00

Kajsas aptitbitar, champinjonhattar

4 portioner

Ingredienser:
Kajsas aptitbitar:
8 skivor vitt formbröd
smör till stekning
150 g mjukost
1 brk svart kaviar

Fyllda champinjonhattar:
16 champinjoner
100 g philadephia cream cheese
10 st ansjovisfiléer
1 pressad vitlöksklyfta

Gör så här:
Kajsas aptitbitar:
Kantskär brödskivorna och dela varje skiva i 4 delar, eller tag ut rundlar. Bred rikligt med ost på hälften, lägg på ett lager kaviar och täck med resten av brödet. Tryck i hop lätt så att kaviaren pressas in i osten.
Stek dubbelsmörgåsarna i smör tills de är vackert guldfärgade. Servera genast.

Fyllda champinjonhattar:
Rör osten smidig. Mosa ansjovisfiléerna. Blanda osten med ansjovis och vitlök efter smak.
Vrid svampfötterna ur hattarna. Fyll hattarna med ostmassan och lägg dem med fyllningen uppåt på ett fat. Låt stå i kylskåp tills de skall serveras.
(Inskickad av koppargrytan)
Bookmark and Share

Igår 02:00 Varning för grillgaller av teflon


23/7 02:00 Dissa skolmaten?


22/7 02:00 Coop återkallar mer köttfärs


21/7 02:00 Fläskpannkaka


20/7 02:00 Arlas Ostsås kan luka illa


19/7 02:00 Ädelostkyckling


18/7 02:00 Gratinerad Fläskfilé


17/7 02:00 Rensteksröra


16/7 02:00 Korgar med räkor


15/7 02:00 Djävuls ägg


14/7 02:00 Vegetarisk gryta med couscous


13/7 02:00 Skippa vårstädningen


12/7 02:00 Fisk är rätt varje vecka


11/7 02:00 EU-bakelse


10/7 02:00 Kladdkaka


9/7 02:00 Köttfärs och bacon paj


8/7 02:00 Rabarberglass


7/7 02:00 Keso med fiber


6/7 02:00 Broccoli glaseras – vi betalar för


5/7 02:00 Första potatisen klar


4/7 02:00 Rabarbersmulpaj


3/7 02:00 Om mat för allergiker


2/7 02:00 Raw food behåller maten naturlig


1/7 02:00 Kyckling i tortillasbröd


30/6 02:00 Starkaste pepparn utsedd


29/6 02:00 Lammstek fylld med mint- och citronpe


28/6 02:00 Strutsfilé med potatisterrine


27/6 02:00 Skinkskivor i ugn


26/6 02:00 Flygande Jakob


25/6 02:00 Kräver stopp för stor förpackning


24/6 02:00 Tigerkaka


23/6 02:00 675 kronor för tomaterna


22/6 02:00 Inbakad Gravlax med sås Chantilly


21/6 02:00 Coop storsatsar på lokalt kött


20/6 02:00 Öländska kroppkakor


19/6 02:00 Ärtsoppa


18/6 02:00 Glace au four med banan och pistage


17/6 02:00 Varm smörgåstårta


16/6 02:00 Fisksoppa


15/6 02:00 Pecan pie


14/6 02:00 Stjärnskott


13/6 02:00 Franskt fredagsgott


12/6 02:00 Entrecoté med vitlökssås


11/6 02:00 Tacos med köttfyllning


10/6 02:00 Nudlar med majs och kyckling


9/6 02:00 Broccoli ett lotteri


8/6 02:00 Kycklingsallad med Anjou päron


7/6 02:00 Päron- och kiwisallad med grönmögelos


6/6 02:00 Ninas Fläskfilé Stroganoff


5/6 02:00 Teriyaki


Flera nyheter

ANNONS

ANNONS
ANNONS