Lövbiff med brynt svampblandning, gräslöks- och senapssås
4 portioner
Ingredienser:
4 st lövbiffar á ca 160 g
200 g Skogschampinjoner, skivade
200 g Ostronskivling, strimlade
2 st Rödlökar, strimlade
20 g Smör att steka i
1 krm Salt
1 krm Nymalen Vitpeppar
Gräslöks- och senapssås
1 kruka Gräslök
1 msk Fransk senap
2 dl Vispgrädde
1 krm Salt
1 krm Nymalen Vitpeppar
Gör så här:
Bryn champinjoner, ostronskivling och rödlök i smör. Salta och peppra. Banka ut lövbiffarna, salta på dem och lägg svampblandningen på. Vik ihop och stek försiktigt på båda sidor och salta.
Gräslöks- och senapssås
Koka upp grädden och blanda i gräslök och senap. Koka tills såsen blir simmig. Mixa, sila och smaka av med salt och vitpeppar.