Gör så här:
Häll vatten, socker och aprikossylt i en stor gryta. Rör om på låg värme tills sockret har löst sig. Låt det hela långsamt koka upp och låt koka utan lock i 10 minuter. Häll i citronsaften och rör om. Tillsätt kvittenfrukterna och lägg den skurna sidan nedåt i såsen. Låt sjuda utan lock i cirka 25 minuter. Ös emellanåt den kokande vätskan över frukten. Ställ undan frukten och låt svalna. Till kokoskrämen: Vispa ihop mjölk, ägg, majsmjöl och strösocker i cirka 2 minuter. Häll blandningen i en medelstor kastrull och koka under omrörning på låg värme i 2-3 minuter eller tills krämen tjocknat. Lägg upp på serveringsfat och kyl i några timmar eller över natten. Pudra farinsocker över krämen vid servering och värm i het ugn i 1 minut. Servera frukten med aprikossås, kräm och vispgrädde, efter smak.