söndag 11 april 2021

Family

11/1 01:00

Ny receptsajt på nätet

Svenskarnas intresse för mat och matlagning verkar vara näst intill omättligt och såväl kokböcker som matprogram möts av ett större intresse än någonsin. TV4 och Bonnierförlagen har länge var för sig satsat hårt på mat i allmänhet och recept i synnerhet. På deras nya samarbetssajt Recept.nu kommer besökarna att hitta recept från alla TV4:s matproduktioner och ett urval av Bonnierförlagens kokböcker.
- Det känns som ett självklart nästa steg för oss att använda den guldgruva som vi sitter på. Jag hoppas och tror verkligen att användarna kommer att uppskatta enkelheten och träffsäkerheten i tjänsten, säger Mattias Fyrenius, chef på TV4 Nya Medier. (FL-Net)

http://www.recept.nu

"
Bookmark and Share

Igår 02:00 Scan försvinner från Coops hyllor


9/4 02:00 Middagen till dörren


8/4 02:00 Istället för att kasta


7/4 02:00 Ekomat viktigt för få


6/4 02:00 Ladda med höstgrönt


5/4 02:00 Extra sköljning mot salmonella


4/4 02:00 ICA satsar bäst på allergivänligt


3/4 02:00 Receptsajter går samman


2/4 02:00 Mesta priset - mesta smaken


1/4 02:00 Svensken gillar ekologisk glass


31/3 02:00 Kravmärkt torsk hos Coop


30/3 02:00 Hälsosamma örter


29/3 02:00 Salmonella i irländskt kött


28/3 14:48 Ny Rikstäckande e-tjänst för minnesgåvor


28/3 01:00 Rätt tid på grillen


27/3 01:00 Dyrare eko-mjölk i höst


26/3 01:00 Ändrade matvanor sänker Omega 3-halt


25/3 01:00 Sverige Europas nya matland


24/3 01:00 Klonat kött inte farligare


23/3 01:00 ”Mjölkersättning lurar kaffedrickarna”


22/3 01:00 Bästa vaniljglassen


21/3 01:00 Tvivelaktig marknadsföring under lupp


20/3 01:00 Bakterier i kycklingfilé


19/3 01:00 Lyckad grillfest aldrig misslyckad


18/3 01:00 Blåbären trivs i norr


17/3 01:00 Ostrazzia i Tyskland


16/3 01:00 Lite kvicksilver i färsk fisk


15/3 01:00 Miljögifter i importerad potatis


14/3 01:00 Lite frukt i mesta fruktmüslin


13/3 01:00 Proteiner tar bort gift i ris


12/3 01:00 Klubb för matintresserade


11/3 01:00 Knäckebrödstillverkare anmäls


10/3 01:00 Hjälp – hur gör jag?


9/3 01:00 Naturbetande kossor ger bästa mjölken


8/3 01:00 Krav-torsk i Icabutikerna


7/3 01:00 Näthandla mat i Dalarna


6/3 01:00 Mindre salt i köttbullar


5/3 01:00 Många äpplen i kundvagnen


4/3 01:00 Rödlistad fisk bort från Netto


3/3 01:00 Pangasius, hajmal eller vietnamesisk sjötunga?


2/3 01:00 Många E i en del mat


1/3 01:00 Säkert kött från Sverige


28/2 01:00 ”Eko rätt för frukt och grönt”


27/2 01:00 Mat på nätet för Stockholmare


26/2 01:00 Lätt och rätt käk till barnen


25/2 01:00 Italiensk matolja kan innehålla mineralolja


24/2 01:00 Grilla klimatsmart


23/2 01:00 Inte bara kyckling


22/2 01:00 Coops järn rev bäst


21/2 01:00 Ovanligt med mycket transfetter


Flera nyheter

ANNONS
ANNONS