Portioner: 4
Ingredienser:
Chilismör:
0,5 st röd chilipeppar
500 gram vit fisk
2 msk Hackad dill
30 gram smör
1 klyfta vitlök
3 tsk Citron
3 tsk citronskal
1 tsk salt och peppar efter smak
Stekt potatis:
12 st potatisar
1 st gul lök
1 tsk salt och peppar efter smak
Gör så här:
sätt på ugnen på 200°
Lägg ut 4 ark med folie eller smörgåspapper. Skär fisken i portionsbitar och lägg dem på pappret. Salta.
hacka chilin(välj om ni vill ha med frön eller inte, ger extra hetta). Mixa chili, smör, dill, vitlök, citronsaft och citronskal. Klicka sedan smöret på fisken och stäng paketen.
Tillaga i ugn eller på grill i ca.15-21 minuter.
Under tiden som fisken tillagas så kan ni börja steka hackad lök och potatis i rikligt med smör (insänt av Maja)
Dränks i extrem fuktighet