Ingredienser:
4 dl strösocker
3 st ägg
1 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
150 gram smör
2 dl vetemjöl
Dajmgrädde
2 dl grädde
1 msk kakao
1 msk florsocker
2 st dubbeldaim
Dekoration:
strössel
Gör så här:
Sätt ugnen på 150 grader.
Smörj en bakform(ca 24 cm i diameter) med smör och häll ner kokosflingor så att sidorna täcks.
Rör ihop socker och ägg. Blanda kakao, vaniljsocker, mjöl och salt. Rör ner smält smör och blanda i vetemjöl till sist. Bred ut smeten i bakformen.
Grädda mitt i ugnen i ca 35 min. Låt kakan svalna och pudra över lite florsocker.
Dajmgrädde: Vispa grädden tills den får mjuka tippar. Sikta ner kakao och florsocker och rör om. Hacka dajmen grovt och rör ner.
Bred ut toppingen på den avsvalnade tårtan och dekorera med strössel. (insänt av Sissi)
Miljardärsrädslan enligt Pardis Parker