Portioner 4
Ingredienser:
Brushetta:
1 st baguette
tomat, hackad
basilika, hackad
rödlök, hackad
olivolja
pasta
Marinerade oliver
Marinerad paprika
Marinerade kronärtskockshjärtan
parmaskinka
fetaost
parmesanost, riven
Mangosalsa:
1 st mango, tärnad
1 st avocado, tärnad
1/2 st lök, tärnad
1 tsk chili, finhackad
1 msk vit balsamvinäger
1 msk olivolja
salt
peppar
Gör så här:
Brushetta:
Skär en baguette i 1½ cm tjocka skivor. Droppa olivolja över och grilla
dessa tills de blir krispiga.
Hacka tomat, basilika och rödlök.
Lägg på det nygrillade brödet.
Pasta:
Koka pastan i rikligt med vatten.
Servera med tillbehören och låt gästerna blanda sin egen rätt.
Mangosalsa:
Blanda samtliga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Låt gärna
dra några timmar innan servering. (inskickat av Göran Siegers)
Dränks i extrem fuktighet