4 st rensade böcklingar
10 st körsbärstomater
1 knippe dill
1 knippe gräslök
1 ask sockerärtor
1 st rödlök
1/2 tub kaviar
3 dl vispgrädde
2 msk rödvinsvinäger
4 msk olivolja
1 burk creme fraiche
2 msk skånsk grovkornig senap
2 msk dijonsenap
1 huvud broccoli
12 st potatisar
4 skivor knäckebröd
salt
peppar
Gör så här: Skala potatisarna och koka dem mjuka i en gryta med lättsaltat vatten. Dela broccolin i små buketter och koka den också i lättsaltat vatten.
Hacka löken och strimla sockerärtorna. Häll av vattnet från potatisen och broccolin. Dela tomaterna i halvor och blanda dem med de nykokta grönsakerna. Smaka av med olivolja, vinäger, salt och peppar. Vispa creme fraichen och blanda den med senap. Vispa grädden och blanda i gräslök och kaviar. Lägg böcklingen på ett fat och servera den tillsammans med den varma potatissalladen, de båda såserna och knäckebröd. (Insänt av Anders)
Stop-motion samurajfilm