Ingredienser
2 msk jordnötsolja eller någon neutral olja
1 msk röd curry
6 st hackade vitlöksklyftor
1 st finhackat citrongräs
400 g strimlad kycklingfilé
1 st röd paprika hackad i grova bitar
1 st orange paprika hackad i grova bitar
2 st hackade gula lökar
ca 2 msk fisksås
ca 1 msk ostronsås
1 msk plommonsås eller 1 rejäl tsk socker
Gör så här
1. Hetta upp oljan i woken.
2. Lägg i den röda curryn, vitlöken och citrongräset. Fräs ordentligt och rör om.
3. I med kycklingen och låt den bli genomstekt. Allt ska vara ganska klart så att det går fort när grönsakerna ska i.
4. Nu i med resten! Paprikor, lökar och såser! Smaka av, rör om, smaka av igen.
5. Servera fort innan grönsakerna hinner bli sega. Det ska vara krispigt. Med ris till blir det toppen!(insänt av Erika)
Dränks i extrem fuktighet