Ingredienser
15 bitar
4 ägg
2 dl socker
1 dl potatismjöl
2 tsk bakpulver
Fyllning :
2 dl vispgrädde
1 dl Kesella
1 dl florsocker
rivet skal av 1 apelsin
1/2 liter jordgubbar
Garnering:
florsocker
Gör så här: Sätt ugnen på 225 grader. Lägg bakplåtspapper i en långpanna, ca 30x40 cm.Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda bakpulver och potatismjöl. Sikta och rör ner det i smeten. Bred ut smeten i långpannan och grädda genast mitt i ugnen 5-7 min. Stjälp upp kakan på sockrat bakplåtspapper. Ta bort pappret som den gräddats på. låt kakan kallna. Vispa grädden. Rör i Kesella, florsocker och apelsinskal. Skiva
jordgubbarna. Bred grädden över kakan och strö över jordgubbarna. Rulla ihop kakan
och sikta över florsocker. Garnera ev. med jordgubbar och blad. (Insänt av Fredrik)
Otroligt nytt realistiskt myrspel