Ingredienser
4 1/2 dl socker
4 dl vetemjöl
1 1/2 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
4 1/2 msk kakao
3 st ägg
225 g smält smör eller margarin
2 1/4 dl kokande vatten
Smörkräm:
225 g smör eller margarin
4 dl florsocker
2 st ägg
Drygt 1 påse cocos
Garnering:
1 paket ljus blockchoklad
1 1/2 msk olja
Gör så här
Vispa ägg och socker, tillsätt torrvarorna, därefter smör och vatten. Grädda kakan i smord och bröad långpanna.175 grader 15-20 min. Låt kakan svalna.
Smält smöret till smörkrämen och rör ner resten av ing. Låt svalna.Bred över den kalla kakan. Smält blockchoklad med olja och bred på kakan. Ställ kallt. (Insänt av Alicia)
Dränks i extrem fuktighet