måndag 15 juli 2019

Entertainment

11/5 2015 15:02

Jag vill ha en digital strategi till mitt företag

Jag vill ha en digital strategi till mitt företag

Världen urbaniseras i en allt snabbare takt. Vi går från 200 länder till 600 storstadsregioner och mer än 80 % av jordens befolkning kommer snart att bo i städerna. Norden är en fantastisk region och tillsammans bildar de nordiska länderna världens 9:e största ekonomi. Här finns möjligheter. Med nya tjänster som Uber och Airbnb konkurreras gamla företagsmonopol ut. Detta gäller även media där färre och färre ser på TV på traditionellt sätt och färre och färre läser tidningar. Människor i en allt högre grad tillbringar sitt liv "ensamma – tillsammans" framför datorer och framförallt surfplattor och mobiler.

Jag vill ha tyst kunskap
Den nya tidens marknadsföring går inte att lära sig någonstans. Den kan bara upplevas och arbeta i. Det kräver en tyst kunskap. Den kräver snart 20 års erfarenhet av Internet som vi har. De gamla trötta mediebyråerna kommer inte förändra sitt synsätt där TV och tidningar är deras lönsammaste produkter där de har mest marginal. Vi på Mediaköparna sätter allt på sin spets. Vi jobbar bara digitalt!

Jag vill att någon tar hand om mediaköp, planering, idéer och uppföljning
Vi tar fram en digital strategi åt er som kund och genomför den. Det blir mätbart, snabbt och effektivt. Inga pengar kastas på stora tidningsannonser som ändå ingen läser. Vill ni profilera er görs detta inom Esport-stjärnor eller genom placering på utvalda sajter eller sociala medier. Vi köper Mobil, Esport, Banners, E-post, Google , Retargeting , SEO, Sociala media, Video annonser, Content Markeing och Lokal Internetannonsering. Vi ger dig annonsplan, annonsidé, analys och statistik och hjälper till med allt som har med annonstillverkning att göra!

Jag vill att någon tar hand om alla säljare som jagar mig
Trött på att säljarna jagar dig? Vi tar hand om det. Hänvisa till oss bara så slipper du dem och kan fokusera på det ni är bäst på – era produkter och tjänst! Trött på att jobba med material och kampanjplaner. Vi gör allt och levererar till dig för godkännande. Sen kör vi igång. Mätbart, snabbt och effektivt!

Läs mer på www.mediakoparna.com

Bookmark and Share
ANNONS

NYHETER VIA E-POST

Mailbox.se - Bli smartare!

In- och utrikesnyheter
Business – Ekonomi
Business – Företag
Business – IT/Telekom
Shopping/Internet

BÄSTA VIDEOKLIPPEN

10 Jul 19

09 Jul 19

08 Jul 19

05 Jul 19
ANNONS
ANNONS

BÄSTA VIDEOKLIPPEN SEKTION 2

04 Jul 19

03 Jul 19