Ingredienser:
Kajsas aptitbitar:
8 skivor vitt formbröd
smör till stekning
150 g mjukost
1 brk svart kaviar
Fyllda champinjonhattar:
16 champinjoner
100 g philadephia cream cheese
10 st ansjovisfiléer
1 pressad vitlöksklyfta
Gör så här:
Kajsas aptitbitar:
Kantskär brödskivorna och dela varje skiva i 4 delar, eller tag ut rundlar. Bred rikligt med ost på hälften, lägg på ett lager kaviar och täck med resten av brödet. Tryck i hop lätt så att kaviaren pressas in i osten.
Stek dubbelsmörgåsarna i smör tills de är vackert guldfärgade. Servera genast.
Fyllda champinjonhattar:
Rör osten smidig. Mosa ansjovisfiléerna. Blanda osten med ansjovis och vitlök efter smak.
Vrid svampfötterna ur hattarna. Fyll hattarna med ostmassan och lägg dem med fyllningen uppåt på ett fat. Låt stå i kylskåp tills de skall serveras.
(Inskickad av koppargrytan)