onsdag 22 februari 2017

Family

13/1 01:00

Kajsas aptitbitar, champinjonhattar

4 portioner

Ingredienser:
Kajsas aptitbitar:
8 skivor vitt formbröd
smör till stekning
150 g mjukost
1 brk svart kaviar

Fyllda champinjonhattar:
16 champinjoner
100 g philadephia cream cheese
10 st ansjovisfiléer
1 pressad vitlöksklyfta

Gör så här:
Kajsas aptitbitar:
Kantskär brödskivorna och dela varje skiva i 4 delar, eller tag ut rundlar. Bred rikligt med ost på hälften, lägg på ett lager kaviar och täck med resten av brödet. Tryck i hop lätt så att kaviaren pressas in i osten.
Stek dubbelsmörgåsarna i smör tills de är vackert guldfärgade. Servera genast.

Fyllda champinjonhattar:
Rör osten smidig. Mosa ansjovisfiléerna. Blanda osten med ansjovis och vitlök efter smak.
Vrid svampfötterna ur hattarna. Fyll hattarna med ostmassan och lägg dem med fyllningen uppåt på ett fat. Låt stå i kylskåp tills de skall serveras.
(Inskickad av koppargrytan)
Bookmark and Share

Idag 01:00 Augustigryta


Igår 01:00 Flygande Jakob


20/2 01:00 Chilibiffar


19/2 01:00 Tagliatelle di pollo


18/2 01:00 Afrikansk fläskfilé


17/2 01:00 Halstrad lax med breadcrumbs och sals


16/2 01:00 En grym Ingefärs dessert


15/2 01:00 Fruktsallad med sharon


14/2 01:00 Ugnsbakad rödtungsfilé


13/2 01:00 Klassisk bolognese


12/2 01:00 Jambalaya med räkor


11/2 01:00 Pavlova med passionsfruktsgrädde och


10/2 01:00 Halloumipanerad kycklingfilé med citr


9/2 01:00 Madames skinkkrans


8/2 01:00 Fyllda havrekorgar


7/2 01:00 Tafelspitz


6/2 01:00 Smörgåsar med salami och örtsmörsfyll


5/2 01:00 Mackor med potatis- och skinkfyllning


4/2 01:00 Filorullar med banan- och chokladfyll


3/2 01:00 Falsk viltkyckling på varm salladsbäd


2/2 01:00 Libanesisk kyckling


1/2 01:00 Libanesisk köttfärs på plåt


31/1 01:00 Morotskaka


30/1 01:00 Ugnstekt gädda med bacon- och grönsak


29/1 01:00 Sweet chili kyckling


28/1 20:54 Fråga spåkvinnan: Finns det något jag


28/1 01:00 Melonsmoothie


27/1 01:00 Lammfärsgryta med vitlök- och mozzare


26/1 01:00 Wokad chilikrabba


25/1 01:00 Baguz


24/1 01:00 Ölgyta


23/1 01:00 Saffranspasta


22/1 01:00 Hallonglass på minuten


21/1 01:00 Baconcarbonara


20/1 01:00 Bacon- och äggpaj med stekt romansall


19/1 01:00 Leon Vindruvskräm


18/1 01:00 Asiatisk supersmal kycklingsoppa med


17/1 01:00 Saffransparfait med jordgubbssås


16/1 01:00 Ugnsbakad bönröra


15/1 01:00 Karamelliserade apelsinklyftor


14/1 01:00 Honungslax med örtspagetti och sparri


13/1 01:00 Kajsas aptitbitar, champinjonhattar


12/1 01:00 Tomat- och olivbiffar


11/1 01:00 Kantareller med tomater och färskost


10/1 01:00 Hallonfylld pannkaka


9/1 01:00 Jambalaya med chorizo och kräftor


8/1 01:00 Jambalaya


7/1 01:00 Saffranspannkaka


6/1 01:00 Bacon- och salamibiffar med senapspot


5/1 01:00 Rabarber- och jordgubbskompott med ör


Flera nyheter

ANNONS

ANNONS
ANNONS

FAMILJ / FAMILY