Gör degen för hand eller i food processor. Hacka samman smör och mjöl till en smulig massa. Tillsätt iskallt vatten och arbeta snabbt ihop degen. Låt den vila i kylskåp ca 1 timme.
Kavla ut degen och kläd en form med löstagbar botten med degen. Nagga degbottnen med en gaffel. Fäst aluminiumfolieremsor runt kanterna så att de inte faller ner under förgräddningen. Låt formen stå kallt ca 30 minuter. Sätt ugnen på 200°.
Grädda pajdegsskalet ca 10 minuter. Tag bort folieremsorna och grädda i ytterligare 15-20 minuter tills degen fått fin färg.
Gör fyllningen under tiden. Fräs smör, mjöl och vitlök i en kastrull. Späd med grädden under vispning. Tillsätt crème fraiche, paprikapulver, tomatpuré och sherry. Låt såsen koka ca 5 minuter. Smaka av med salt, svartpeppar och cayennepeppar.
Skär eller klipp crabfishstrimlorna i mindre bitar och rör ner dem i stuvningen.
Värm pajdegsskalet i ugnen om det gräddats i förväg. Hetta upp stuvningen och häll den i pajskalet.