onsdag 22 februari 2017

FAMILJ / FAMILY

23/2 01:00

After Eight Glace de Luxe

6 stora portioner

Ingredienser:
3 Äggula
3 tb Florsocker
15 Bitar After Eight
3 dl Vispgrädde

Gör så här:
1. Vispa äggulor och socker vitt och pösigt.
2. Sjud blandningen i en tjockbottnad kastrull under kraftig omrörning tills den tjocknar.
3. Tillsätt chokladbitarna och låt dem smälta i den varma blandningen. Låt svalna.
4. Vispa grädden och blanda ner den i smeten.
5. Frys glassblandningen i en form 3-4 timmar och rör om någon gång. Eller frys i glassmaskin 20-30 minuter.
Servera gärna på en spegel av hallonsås.
(Inskickad av Björn)
Bookmark and Share

Idag 01:00 Augustigryta


Igår 01:00 Flygande Jakob


20/2 01:00 Chilibiffar


19/2 01:00 Tagliatelle di pollo


18/2 01:00 Afrikansk fläskfilé


17/2 01:00 Halstrad lax med breadcrumbs och sals


16/2 01:00 En grym Ingefärs dessert


15/2 01:00 Fruktsallad med sharon


14/2 01:00 Ugnsbakad rödtungsfilé


13/2 01:00 Klassisk bolognese


12/2 01:00 Jambalaya med räkor


11/2 01:00 Pavlova med passionsfruktsgrädde och


10/2 01:00 Halloumipanerad kycklingfilé med citr


9/2 01:00 Madames skinkkrans


8/2 01:00 Fyllda havrekorgar


7/2 01:00 Tafelspitz


6/2 01:00 Smörgåsar med salami och örtsmörsfyll


5/2 01:00 Mackor med potatis- och skinkfyllning


4/2 01:00 Filorullar med banan- och chokladfyll


3/2 01:00 Falsk viltkyckling på varm salladsbäd


2/2 01:00 Libanesisk kyckling


1/2 01:00 Libanesisk köttfärs på plåt


31/1 01:00 Morotskaka


30/1 01:00 Ugnstekt gädda med bacon- och grönsak


29/1 01:00 Sweet chili kyckling


28/1 20:54 Fråga spåkvinnan: Finns det något jag


28/1 01:00 Melonsmoothie


27/1 01:00 Lammfärsgryta med vitlök- och mozzare


26/1 01:00 Wokad chilikrabba


25/1 01:00 Baguz


24/1 01:00 Ölgyta


23/1 01:00 Saffranspasta


22/1 01:00 Hallonglass på minuten


21/1 01:00 Baconcarbonara


20/1 01:00 Bacon- och äggpaj med stekt romansall


19/1 01:00 Leon Vindruvskräm


18/1 01:00 Asiatisk supersmal kycklingsoppa med


17/1 01:00 Saffransparfait med jordgubbssås


16/1 01:00 Ugnsbakad bönröra


15/1 01:00 Karamelliserade apelsinklyftor


14/1 01:00 Honungslax med örtspagetti och sparri


13/1 01:00 Kajsas aptitbitar, champinjonhattar


12/1 01:00 Tomat- och olivbiffar


11/1 01:00 Kantareller med tomater och färskost


10/1 01:00 Hallonfylld pannkaka


9/1 01:00 Jambalaya med chorizo och kräftor


8/1 01:00 Jambalaya


7/1 01:00 Saffranspannkaka


6/1 01:00 Bacon- och salamibiffar med senapspot


5/1 01:00 Rabarber- och jordgubbskompott med ör


Flera nyheter

ANNONS

ANNONS
ANNONS